Loading Events

For an overview of the leading storage technologies, including Elestor, join the exclusive ‘Battle of the Batteries’ event!
https://t2-campus.be/t2events/techtalk-battle-of-the-batteries/ 

Event details

Batterijen worden elke dag relevanter in ons dagelijks leven en de verschillende batterijtechnologieën ontwikkelen zich in volle vaart.

Dit kan je verwachten van de TECHtalk

Deze avond zetten we de meest relevante batterijtechnologieën van vandaag op een rij en gaan we dieper in op voordelen en nadelen van lithium, loodzuur, zoutwater en zelfs flowbatterijen en hybrid supercaps. Zo hopen wij van T2 je een duidelijk inzicht te geven op de markten en toepassingen waar welke technologie welke relevantie heeft en zal hebben.

Dit zal je niet horen tijdens de TECHtalk

We gaan en kunnen je niet vertellen welke batterij de silver bullet is in ‘the battery game’. Waarom niet? Omdat er simpelweg geen silver bullet op vlak van batterijtechnologie is, dus we houden geen vuurpeloton, maar krijg je wel belangrijke inzichten in elke technologie.

Iets voor jou?

De Battle of the Batteries-TECHtalk is perfecte aanvulling van onze T2-opleiding Batterijspecialist of voor de energieprofessional die meer en meer in aanraking komt met de uitdagingen op vlak van opslag voor eender welke toepassing.

Programma

19u15: Ontvangst
19u30: Intro, nanocursus batterijspecialist @ T2-campus (Tom Nijsen)
19u40: Loodzuurbatterijen (Fabrikant Hoppecke, Frank Berben)
20u00: Lithiumbatterijen (Energyville, Jeroen Büscher)
20u20: Zoutwaterbatterijen (Fabrikant Greenrock, Bart Bossyns)
20u40: Flowbatterijen (Fabrikant Elestor, Guido Dalessi)
21u00: Hybrid Supercaps (Fabrikant Kurt.Energy, Eric Verhulst)
21u20: Korte teaser met (publieks)vragen
21u30: Meet-the-experts bij een drankje
22u30: Einde

Share this on your favorite platform »

Go to Top